Mi az igazi szerelem?

x Igen... igen tudom, fura téma de azért meglested mi d:. Érdekel igaz?:) Hát akkor lássuk mit is írtam össze, és a véleményeimet *--*.!

Mi a szerelem?

x Hát, ezt nem igazán lehet meghatározni szerintem :D. Ameddig nem tapasztalod meg nem tudod milyen, de majd ugyis megfogod! Vagy már megvolt. [szerelem alatt, nem a durvább jelenetekre gondoltam >.<] Még a kutatók se tudják leírni, hogy mi is az igazi szerelem ^^. Nah de vajon miért? :o. Szerintem csak azért, mert a szerelem nem tudományos dolog, hanem egy érzés amit nem lehet kifejezni! Lehet vannak rá szavak, de sose olyan mint az az érzés amit érzem d:.
x Van aki szerelem alatt csak a testi kapcsolatot érti... sajnos :(. Pedig az érzelmekről is szólnak, amik a fejedben játszódnak le :).
x A következő sorokból letesztelheted, hogy igazán szereted az illető személyt vagy se? Csak tetszik, vagy csak szimpatikus?:o.

Igazi szerelem-e vagy se?

x Gondoltál már arra, hogy az akit szeretsz, vagy tetszik igazán szereted? O.o Gondoltál már arra, hogy rajta kívűl mennyi pasi/csaj van? Más is tetszik? Akkor el kell, hogy szomorítsalak... ez  csak szimpátia >.<. Mit értek az alatt, hogy szimpatikus? Rengeteg olyan ember van, aki szimpatikus, tetszik... de viszont, ha így van. Akkor az csak "szimpátia" vagyis csak tetszik az illető. (:.
x Az igazi szerelem, nem más mint az, ha másra rá se tudnál nézni az ellenkező nemből olyan érzést táplálva, mint arra az egyetlen személyre!
x Mást nem tudnál úgy szeretni, mint azt az egy embert!
x Miért van az, ha végig mész az utszán, és egy csomó jó pasit/csajt látsz, aki tetszik? Mert mind szimpatikus! De viszont, azok közül, akik szimpatikusak, nem jön be a stílusa, a belső énje akkor minden hiába (:
x Vajon, ha nem úgy nézne ki az a személy, akit szeretsz... szeretnéd? Te miért szereted? Azért mert jól nézz ki? :O. Vagy... azért, mert jó ember, kedves, jófej, megbízható... stb... ?:D.
x Ne feledd! A külső nem minden! Mindig a belső a lényeg!

Sose az szeret, akit te szeretsz? Miért?

x Ezen a kérdésen gondolkoztam én is tegnap :(. Végül ott lyukadtam ki, hogy ezt a szöveget írom xd.
x Lehet, hogy azért, mert neked csak szimpatikus és nem az igazi! Az ember, sokszor össze fut az igazival de lehet, hogy nem ismeri fel -.-" honnan tudjam, hogy ő az?xD Sehonnan! Érezned kéne! De sokszor van aki későn jön rá, hogy szerette azt a valakit! Majd mikor más valakivel látja együtt, rá tör az a folytogató érzés, hogy miért pont ő? :(.
x Lehet, hogy manapság ez az oka annak, hogy csak 1-2 hetet járnak egyesek. Mert "te haver szeret x és nem próbálod ki milyen vele?" majd szakítanak :). És persze kinek törik össze a szívét? Hét annak, aki szeret!
x Matematikailag le írva, első számba írom lehet, hogy így könnyebben megérted a gondolatomat >.< | Én szeretem X-et de X szereti Y -ont Y pedig mással jár, de mind eközben kiderült, hogy Z szeret engem. De én Z-t nem szeretem! | Ezek azok a durva fájdalmas helyzetek :(.

A legnehezebb dolog, a vallomás!

x Akárki is eljutott idáig, minden tiszteletem az övé! xD.
x Miért félünk bevallani az érzéseinket? Azért mert, félünk a választól! Félünk attól az úgy nevezett "legyünk csak barátok" dologtól! De még a legyünk csak barátok igazán jó válasz! Ezek szerint nem utál! De viszont az a legdurvább, ha az a válasz, hogy van valakim, van akit szeretek, nem!
x Az elutasítás után, olyan érzés mintha egy világ dőlt volna össze! Mindenki úgy gondolja, hogy tegye meg a fiú az első lépést! De viszont manapság elég sok ember kihasználja azt, aki szereti őtet anélkül, hogy viszonozná az érzéseit az illetőnek!
x Gondoltál már arra, hogy a fiúknak milyen nehéz az az első lépés? Ugyan olyan nehéz, mint a lányoknak! Ugyan azoktól a válaszoktól félnek! Vagy a legrosszabtól! A kihasználástól!
x Ha tetszik vagy szeretsz valakit, mutasd ki úgy, hogy mindig nézed, köszönsz, meglököd, megdícséred ezekkel a legismertebb "nézd ennek tuti bejösz" dumákkal! :D És ha viszonozza akkor esélyed van, majd viszonozd te is! És így egyre jobban nő az esélyed! :).

A lányok rossz szokása

x A lányoknál igen rossz szokás az, hogy kihasználják azt, akit tudnak, hogy szeretik őket. :(.
x Megcsalás >.<
x Beképzeltség
x Plázacicáskodás

A fiúk rossz szokása

x Durva beszólások a lányoknak! (+18)
x Nagyképűség
x Az illető lány szeretetét kihasználni
x Udvarolni annak, aki szeret téged, majd leszarni

Első randi!

x Elsőnek is, a fiú kérdezzen meg, hogy legyen? Majd pedig kérje ki a lány tanácsát!
x Valameddig elkisérni egy lányt! Ez egy bazinagy + pont xd.
x Majd keresni egy témát, amiről lehet beszélgetni!
x Miútán beszéltél vele, rá jössz, hogy tényleg szereted-e vagy se? :o

~ ez csak az én leírásom! xd.
 

Infók

Írta: Bazinga
Dátum: 2012.09.21.
Utoljára szerkesztve: 2012.09.21.
Tartalom: Saját!
Téma: Szerelem

Don't Copy Thank You!
© ®

Home
Magam, Bazinga xD
Mindenféle
Neked
Anime *--*
Cserék

Elite oldik :3

Top oldik :3

Banner cserék *---*.

Szavazás
Hogy tetszik az új weblapom?
Nagyon szép!
Jó lesz, csak töltsd meg tartalommal.
Nem rossz.
Nekem is kell ilyen!
Tehetséges vagy, ez nem kérdés...