Mire jó a zene?

Miért szép a zene?
x Gondolkoztál már azon, hogy manapság elég ritka az az ember, akinek nincs füllhallgatója? Vagy otthol nem hallgat rádiót, zene csatornát, neten zenét? Mindenki hallgat zenét! Mindenkinek megvan az egyedi stílusa a zene terén is ^^. Van akinek a rock, van akinek a tck vagy house esetleg DubStep, Hip-Hop meg egy csomó :o.
x Gyönyörűek a dallama, van ritmusa, szép hang énekel.

A legjobb időtöltés
x Bizony ;D. Most hallgatsz zenét? Én igen (:. Gondolom te is..., ha nem akkor is szoktál ^^. Ha berakod kedvenc számaidat a winamp-ba vagy a windows media player-be, vagy attól függ, hogy milyen zenelejátszó progid van O.o..... figyeld meg, ha végighallgatod, hogy eltelik az idő!
x Takaritás közben jó zenét hallgatni! Így nem azon jár a fejed, hogy már megint kell takaritni xd.
x Ha mész valahova, és akarsz zenét hallgatni, ne feledd! Csak a legminimumabb hangon legyen, úgy, hogy szinte mindent hallj de viszont a zenét is, mert másképp baleset is történhet (:!.
x Amúgy, észre vetted, hogy zene hallgatás közben telik a legjobban az idő? Mert én igen :DD.

Mindenkinek vannak kedvenc számai
x Bizony, bizony! Még az öreg nagyiknak is :d. Csak kérdezzünk rá (:.!
x Igaz az, hogy egyszerre több kedvenc zenénk van, de figyeld meg! Általában csak egy áll olyan közel hozzád, hogy húúúúú.... most mégegyszer ezt kell halljam!

Miért is hallgatunk zenét?
x Véleményem szerint, vagyis én úgy gondolom, hogy azért, mert így könnyebb kifejeznünk érzéseinket, gondolatainkat és mindent ami bennünk van :D. Az a ritmus, ami nekünk annyira tetszik, a jelenlegi lelkiállapotunkról is árulkodhat *------*.
x Figyeld meg, hogy egy szerelmes ember csak szerelmes számokat hallgat! Egy boldog ember inkább csak vidám pörgős számokat hallgat! Egy unatkozó ember valami hozzá közel állót hallgat! Egy szomorú ember pedig természetesen lassút :). Innen gondolom azt, hogy a jelenlegi lelki állapotunkról árulkodhat :D.

x Te is megírhatod a véleményed ^^"

Infók

Írta: Bazinga
Dátum: 2012.09.21.
Utoljára szerkesztve: 2012.09.21.

Tartalom: Saját!
Téma: Mire jó a zene?

Don't Copy Thank You!
© ®

Home
Magam, Bazinga xD
Mindenféle
Neked
Anime *--*
Cserék

Elite oldik :3

Top oldik :3

Banner cserék *---*.

Szavazás
Hogy tetszik az új weblapom?
Nagyon szép!
Jó lesz, csak töltsd meg tartalommal.
Nem rossz.
Nekem is kell ilyen!
Tehetséges vagy, ez nem kérdés...