Ez egy szomorú történet de igaz

 

6 hetesen magatokhoz vettetek, sokat játszottam a gyerekekkel és nagyon boldog voltam Veletek. Ahogy nőttem. egyre nőtt a mozgásigényem és vele együtt az étvágyam is. A gyerekek nem akartak játszani, ha odamentem egy simiért , sokszor még belém is rúgtak. Aztán egy nap beültettek a kocsiba. És olyan boldog voltam, végra hónapok óta elöször látok mást is a kennelen kínül. Az autópálya szélén álltunk meg. Eldobták a labdámat. Futottam utána, de mire visszaértem Ti már sehol nem voltatok.
Kétségbeesetten rohagáltam a kocsik között, labdával a számba. Az autósok dudáltak, de volt olyan is, aki még rá is gyorsitot, Ki akartam futni az út szélére, mert nagyon féltem. Hirtelen egy hatalmas ütést éreztem az oldalamon és többet nem tutam felállni. Nagy nehezen kikúsztam az út mellé. A labdámat még mindig fogtam, bisztos voltam benne, hogy visszajöttök értem. Hiába nyüszitetem, ugatam. senkinem állt meg segíteni. Több órás fekvés után megállt mellettem valaki,
nem törödve a vérrel és a sárral, bettet az auóba. Egy fehér köpenyes férfi szaladt a kocsihoz, amikor megálltunk. Már csak a fejét csóválta. Új gazdám, aki 15perce ismert, nagyon sírt és megölelt. Csak akkor engedtem el a labdámat, hogy megnyaljam a kezét, hogy azt tudjam neki mondani:"Köszönöm". Aztán elaludtam, az utolsó dolog, amit hallottam, gazdám kétségbeesett zokogása volt. Már nem félek, nem fázom, és nem fáj semmim sem. Meghaltam. Talán ha nem rágom szét a cipőket és nem eszem annyit, még mindig élhetnék.

[Az ebneveldéről van] Szerintem te neked is legalább egy könnycsepp ki jött a szemedből ha nem akkor csak olvasd el másodjára és meglátod ki fög jönni több is mint egy könnycsepp !

Home
Magam, Bazinga xD
Mindenféle
Neked
Anime *--*
Cserék

Elite oldik :3

Top oldik :3

Banner cserék *---*.

Szavazás
Hogy tetszik az új weblapom?
Nagyon szép!
Jó lesz, csak töltsd meg tartalommal.
Nem rossz.
Nekem is kell ilyen!
Tehetséges vagy, ez nem kérdés...