Szerelemből utálat

 Így kezdődött:

A lány mindenkibe "szerelmes" volt. Nem tudta mi az, hogy szerelem. Azt gondolta, hogy ha valaki aranyos, akkor az illető személybe szerelmes. Egyszerre 6 személy is volt az áldozat.

Egy nap, a lány, meglátott egy fiút. Akivel egy bálon futott össze. A bálon, ott voltak a barátaikkal. A barátaik mind elmentek másfelé, és ők véletlenül egymással maradtak, mivel mindketten azok a "maradok a helyemen" tipusok. A lány és a fiú elkezdtek beszélgetni. Mikor a barátok vissza értek, és a fiú elment a barátaival, a lány is elment a barátaival. A lány, egyszer csak arra eszmélt, hogy "nagyon szép a szeme". És érezett, valami olyan érzést, hogy rajta kívűl senki mást se tudna szeretni. Ekkor esett szerelembe. Az nap, közölték a fiúval, hogy a lány megdicsérte a szemét. A fiú csak röhögött rajta.

Másnap iskolában, a lány mániákusan elkezdte nézni, keresni kutatni a fiút. Nem tudott lemondani róla. Teljesen belezúgott. Ezt elmondta mindenkinek, és azok meg tovább. A lány segitséget kért, barátnőjétől, aki beszélt a fiúval. Mondta a fiúnak, hogy "szeret téged" . De a fiú fel se vette. A fiú barátja elkezdett "szerelmes" verseket írni a lánynak. "Szeretlek. Te vagy a mindenem. Járunk?" és hasonlókat, melyektől  a lány teljesen elveszett és mindenkinek elmondta, annak ellenére, hogy megvolt neki írva "de erről ne beszélj senkinek". De a lány nem így tett. Folytatta és folytatta. Végül már mindenki tudta. Az "sms" leckék végén, a fiú mindenki szeme láttára oda ment a lányhoz, és mondta:
-Azokat az sms-ket nem én küldtem. Kérlek, hagyál engem békén.

A lány sírva fakadt ezek után. Nem tudta mihez kezdjen. Le kéne mondjon a fiúról, de nem tud. Túlságosan szereti. Egy nap, megkapta a számját a fiúnak, majd felhivta. És kérdezte a fiútól:
-Haragszól?
-Nem.

Majd beszélgettek tovább. A fiú közölte telefonon keresztül is a lánnyal, hogy nem szereti, de ez nem segitett rajta. Sőt, mégjobban beleszeretett. Beleszeretett a "makacsságába" . Éjjeleket róla álmodik, de mind hiába. A fiú nem szereti. De a lány igen.
 

Home
Magam, Bazinga xD
Mindenféle
Neked
Anime *--*
Cserék

Elite oldik :3

Top oldik :3

Banner cserék *---*.

Szavazás
Hogy tetszik az új weblapom?
Nagyon szép!
Jó lesz, csak töltsd meg tartalommal.
Nem rossz.
Nekem is kell ilyen!
Tehetséges vagy, ez nem kérdés...