My Top ? Anime *---*

x Nagyon megszerettem az animéket, főleg most, nem tudom miért de oda vagyok értük :D. Nagyon tetszenek ^^.

x És akkor most pár anime a kedvenceim közül:

  Kamisama Kajimemashita

Miért?
Mert megunhatatlan, és nagyon aranyos története van, ami úgy nézz ki mintha szomorú lenne de nem is :D. Igazából nagyon vicces kis romantikus történet  csak ajánlani tudom. :).

Róla...
A főszereplő, Nanami az utszára kerül apja adóssága miatt, majd találkozik Mikage-val aki egy szentélyisten, egy puszit add Nanami homlókára, ami azt jelenti, hogy át adta a szentélyét a lánynak. Ezután  a lány követ egy térképet, mit se tudván arról, hogy ő egy szentélyhez megy. Az elején azt hiszi, hogy csak egy vicc volt, majd kiderült, hogy ő lett az új szentélyisten. Tomoe, a fiú főszereplő lenne a "szolgája" de nem akarja az elején, ő lenne az, aki védelmezi és segíti a szentélyistent. A lány elindul Tomoe-ért aki elmenekül mert szabadságra vágyik, és mert nem szolgálna egy lányt, főleg egy ember lányt. (azért nem szolgálja, mert egyszer meghalt egy ember lány akit szeretett, de ő erről nem tudd mert ki lett törölve az emlékezete) Ahoz, hogy megkössék a szerződést kell egy csók. Ez végül sikerül is már az első részben Nanami-nak. :D. Innen meg nézzétek ti! Nagyon jó kis történet :).

Főszereplők:
Momozono Nanami
Tomoe

Képek...

Miért szeretem ? ?
Mert minden van benne! Szerelem, utálat, visszautasítás, akció..minden :D. És persze olyan mint a valóság szinte...., hogy jön az a nagy sztár akibe mindenki szerelmes blablabla..... :$.... minden rohadt jó benne *---* és a szereplők is nagyon szeretni valók, és jól néznek ki.$$ xddd tomoe

Lovely Complex

Miért?
Mert jó! Nem.. nem is mert ZSÍÍRR! Nagyon szeretem :). Már vagy 8x újra meg újra végig néztem ^^.

Róla...
Ez az anime, egy 172 cm-es lányról és egy 156 cm-es fiúról szól... .  A lány bele szeret a fiúba, a fiú pedig nem viszonozza egy jó ideig... mert nem tudja elhinni, hogy a "Defekt duó" más fele [defekt duó=a magasság különbségük miatt nevezte el így őket a tanárjuk] másik fele legyen a  barátnője... . A fiú, és a lány is próbált magának szerelmet keresni, míg végül egymásra nem találtak.

Főszereplők...
Koizumi Risa [lány, 172 cm]
Atsushi Otani [fiú, 156 cm]

Képek....

Miért szeretem ??
Mert nem csak drámai, romantikus hanem vicces és minden ami kell !!! <3

Naruto & Inuyasha

[nem tudtam dönteni xD]

Naruto

Miért?
Mert nagyon akció dús, és nagyon bejön mert vicces és nem tudom meg se fogalmazni... annyira de annyira jóóóó !!! *------*

Róla...Naruto sorsa már akkor megpecsételődött amikor a 4 hokage belezárta a 9 farkút. Attól kezdve folyamatosan kell edzenie tovább, hogy minden ellenségénél erősebb legyen, mert ha egyszer elfogják a kilenc farkú rókadémon megint kiszabadulhat. Naruto álma az, hogy ő legyen a hokage.

Főszereplők...
Uzumaki Naruto
Uchiha Sasuke
Haruno Sakura

Képek...

Miért szeretem ??
Nekem az tetszik az egészben, hogy Naruto, a 4 hokage Namikaze Minato fia és, hogy ezt ő nem tudja. Még azért is tetszik mert, folyamatos bénázás után hírtelen nagyon erőssé vált. És, hogy sokat küzd a céljaiért de sikerül is! És ő az aki mindig talpra áll, ha baj van. És persze nagyon bejönnek azok a részek amikor Narutóbol előjön a 9 farkú :$.

Inuyasha

Miért?
Mert olyan ... olyan drámai .... szomorú... de néha 1-1 póén feldobja az egészet főleg a FEKSZIK rész xD.

Róla...
Kagome, a Tokióbol valósi iskolás lány, egyszer csak bele esett egy kútba ami az ősrégi Tokióba vitte el, ahol még szörnyekkel harcoltak. Kagome, az ékkő bírtoklója, egyszer eltörte az őkkőt több mint 1000 szilánkra. Inuyashával, a félszellemmel kell megkeresniük az összes darabját az ékkőnek.

Főszereplők...
Kagome
Inuyasha
Kikyo

Képek...

Miért szeretem ??
Mert kalandos, és Inuyasha, nem tud dönteni 2 lány között... hol ennek, hol annak töri össze a szívét.... .

Miori no Hibi

Miért?
Hát, tavaly láttam, de akkor is 2x néztem végig..♥ nagyon szeretni való anime :d . És igazán szomorú, és egyben gyönyörűen szép történet *--* egy lányról, aki szereti a fiút, és egy fiúról aki nem is látta még a lányt...

Róla...
Az elején, megismerkedhetünk Midori-val egy visszahúzódo kislánnyal, aki  nem meri elmondani, a szeretett fiúnak, Seiji-nek, hogy szereti. Seiji sose látta még a lányt... Majd egyszer csak a fiú kezén jelenik meg a lány, mint valami bábú... de a fiúnak egy egyáltalán nem tetszett, mivel ő nagy bajkeverő volt, és a jobb egyenese igazán veszélyes volt, ezért félt tőle mindenki, mert nagyon erőseket tudott behúzni... de , hogy a lány a kezére került, ezt titokban kellett tartsa, így úgy csinál, mintha le lenne sebesülve, és keresi a megoldást, hogy eltünjön a kezéről a lány. A lány azonnal megmondja neki, hogy szerelmes belé, merthát nincs mit veszitsen. Igazából a lány, jelenleg súlyos beteg, és a lelke elment a testéből. ..... A fiú elmegy megkeresni a lány testét, hogy haza mehessen, de mikor megtalálja, kiderül, hogy a lány haldoklik, vagyis a teste... és sehogy se akart haza térni a lelke... . Majd a végén a lány végül vissza tér a testébe, de már nem emlékszik semmire, hogy mi volt egészen addig. A fiú elmegy megkeresni a lányt, de mikor megtalálja, rá jön, hogy nem emlékszik semmire, így elkezdenek újra ismerkedni :)...

Főszereplők...
Sawamura Seiji
Kasugano Midori

Képek...

http://www.aoianime.hu/images/original/animereviews/mydayswith4.jpg

Miért szeretem ? ?
Mert olyan, mintha a helyében lennél a lánynak, és megtudhatod, hogy érezne az, akit szeretsz, ha egyszer csak a kezére kerülnél :DDD.

 

Infók

Írta: Bazinga
Dátum: 2013.06.25.
Utoljára szerkesztve:
2013.06.25.
Tartalom: Saját!
Téma: Anime <3

Don't Copy Thank You!
© ®

Home
Magam, Bazinga xD
Mindenféle
Neked
Anime *--*
Cserék

Elite oldik :3

Top oldik :3

Banner cserék *---*.

Szavazás
Hogy tetszik az új weblapom?
Nagyon szép!
Jó lesz, csak töltsd meg tartalommal.
Nem rossz.
Nekem is kell ilyen!
Tehetséges vagy, ez nem kérdés...